Leczenie chorób przewlekłych i onkologicznych. TOM 5

Autor: O.I. Jelisejewa

  • Jakie działanie na organizm mają zioła przeciwnowotworowe ?
  • Jak leczyć się naftą i preparatami na jej bazie?
  • Czym są lecznicze głodówki i na czym polega ich efekt leczniczy?
  • Jaką dietę przeciwrakową wybrać?
  • Jak działa na organizm mieszanka wódki z olejem roślinnym?
  • Jakie są psychologiczne przyczyny powstawania choroby i jak sobie z nimi poradzić?

Otrzymasz odpowiedzi na te i wiele innych pytań oraz będziesz mógł wybrać dla siebie optymalne leczenie.

W książce przedstawiono schematy samodzielnego leczenia chorób onkologicznych i cykl terapii proponowany w Centrum Jelisejewej.

Cena brutto 29,00 zł

Wybierz wariant

  • Dostępność:
  • dużo

Wysyłka od: 5.00 zł

Leczenie chorób przewlekłych i onkologicznych. TOM 5. Autor: O.I. Jelisejewa

Piąta część książki doktor O.I. Jelisejewej poświęcona jest najlepszym autorskim metodom walki z nowotworami i innymi ciężkimi chorobami. Wśród twórców tych metod są dobrze znane czytelnikom nazwiska – Nishi, Breuss, Shelton, Szewczenko, Dorogow i mniej znane, takie jak Todik, Clark, Gerson, Kaczugin, Hamer.

  • Jakie działanie na organizm mają zioła przeciwnowotorowe?
  • Jak leczyć się naftą i preparatami na jej bazie?
  • Czym są lecznicze głodówki i na czym polega ich efekt leczniczy?
  • Jaką dietę przeciwrakową wybrać?
  • Jak działa na organizm mieszanka wódki z olejem roślinnym?
  • Jakie są psychologiczne przyczyny powstawania choroby i jak sobie z nimi poradzić?


Otrzymasz odpowiedzi na te i wiele innych pytań oraz będziesz mógł wybrać dla siebie optymalne leczenie.

W książce przedstawiono schematy samodzielnego leczenia chorób onkologicznych i cykl terapii proponowany w Centrum Jelisejewej.

Wielki luminarz medycyny Iwan Pawłow podczas jednego ze swych wykładów powiedział: „Fakty to powietrze dla naukowca”.

Razem z doktorem nauk medycznych inżynierem i badaczką E. W. Aleksejewą prowadziłyśmy analizy krwi i obserwowałyśmy, jak zmienia się obraz erytrocytów pod wpływem ziół przeciwrakowych, a w szczególności tojadu i szczwołu plamistego. U chorych onkologicznie i ciężko chorych na choroby przewlekłe pierwotnie obraz ten przedstawiał żałosny widok: erytrocyty były sklejone (adhezja) i skupione w jedną masę (agregacja).

Pod wpływem ziół i dzięki specjalnym metodom leczenia, o których będzie mowa w niniejszej książce, obraz erytrocytów gwałtownie się zmieniał. Erytrocyty odbudowywały się i ożywały. Energodyspersyjna przystawka do elektronowego mikroskopu rastrowego pozwoliła Aleksejewej ustalić, że w rezultacie działania leczniczych ziół poprawia się i regeneruje chemiczny skład plazmy krwi. Normalizacja plazmy sprzyjała odbudowie erytrocytów we krwi. Wyjaśniono też, że adhezję i agregację erytrocytów we krwi wywołują patologiczne elementy rozwijające się we krwi. Podczas długotrwałego zażywania ziół leczniczych i leczenia według opisanych metod dochodzi do ich stopniowego zniszczenia.

Podczas badania pacjentów z zaniedbanymi chorobami odkryto bardzo silne zmiany patologiczne i tak wiele patologicznych elementów we krwi, że przy leczeniu ich szybkiemu rozpadowi często towarzyszyła wyraźna intoksykacja. Dlatego aby uniknąć intoksykacji, do schematu leczenia należy włączać metody oczyszczające, dodatkowe metody leczenia i dietę zapobiegającą komfortowemu bytowaniu i rozmnażaniu się chorobotwórczych oraz rakowych obcych elementów.

W niniejszej książce dokładnie wyłożę, jakie programy należy przeprowadzić.

Dowiedz się więcej...

Siarka

2020-11-03

Siarka

Siarka pełni w ludzkim organizmie wiele ważnych funkcji i należy do makroskładników. To podstawowy składniki keratyny, czyli białka budującego skórę i włosy. Jest też niezbędna dla prawidłowego f [...]

Czytaj więcej

Tatarak (Acorus calamus)

2020-07-17

Tatarak (Acorus calamus)

Jako surowiec wykorzystywane są: kłącza, korzeń czy czasami liście lub kwiaty. Głównie w spożywczym i kosmetycznym przemyśle. W ajurwedzie stosowana jest do: herbat, olejków, papek czy tabletek.

Czytaj więcej

Kapusta kiszona w polskiej kuchni

2020-05-07

Kapusta kiszona w polskiej kuchni

Kapusta kiszona wygrałaby plebiscyt na jedno z najpopularniejszych polskich specjałów. Jest bardzo smaczna sama albo składnik innych potraw, to jeszcze ma bardzo dużo wartościowych składników.

Czytaj więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Oceniasz jako: