

Ocet winny (wiśnia z ogonkiem. porzeczka, jabłko) to produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku. Skład: sok z porzeczek 70%, soki z wiśni z ogonkiem i jabłkowy – 30%. Wyprodukowano w Polsce
Cena brutto Cena podstawowa 59,00 zł 55,00 zł
Wysyłka od: 5.00 zł
Inne z tej serii
Produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Skład:
Sok z porzeczek 70%, sok z jabłek 15%, sok z wiśni 10%, soki z: dzikiej róży, głogu, jarzębiny - 5%.
Stosowanie:
W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.
Przechowywanie:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Wyprodukowano w Polsce przez:
Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka.
Dowiedz się więcej...
2020-09-16
2020-09-15
2020-06-04
2020-03-31
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Inni Klienci kupowali również