nr 06/2022

nr 06/2022

☀️ Najpiękniejsza pora roku już do nas przyszła. Cieszmy się nią na przekór wszystkiemu, a upust temu będzie można dać na 3. Zlocie Sympatyków "ZBL", który odbędzie się już 18 i 19 czerwca w podłódzkim Dobieszkowie ❤️

Kup wersję papierową

6,99 zł

Kup wersję elektroniczną - dostępna na komputerach

6,99 zł

W tym numerze między innymi:

prof. P. Clayton

prof. P. Clayton -
Nowe cukry na horyzoncie

Barbara Kazana

Barbara Kazana -
Odpowiedzi na pytania Czytelników

dr H. Różański

dr H. Różański -
Chrzan pospolity – niepospolicie zdrowy

  • prof. Andrzej Frydrychowski − Jak oczyścić organizm z metali ciężkich
  • Beata Pawlikowska − Quinoa – komosa ryżowa
  • dr Marek Skoczylas − Odżywcze i antyodżywcze składniki owoców i warzyw
  • prof. Paul Clayton −  Nowe cukry na horyzoncie
  • Wojciech Cejrowski − Moje kury
  • prof. Krzysztof Krupka – Psychosomatyka układu nerwowego. Cz. 3
  • Regina Bukowska −  Dlaczego olej na włosy?
  • dr Henryk Różański − Chrzan pospolity – niepospolicie zdrowy
  • dr Bartosz Kulczyński − Dieta przeciwzapalna – z czego się powinna składać?
  • Krystyna Judka − Sambuka, hollunder – inaczej czarny bez
  • Barbara Kazana − Odpowiedzi na pytania Czytelników
  • Przemek Siwacki − Lecznicza moc górskich wędrówek
  • Agata Majcher – Wodne superfood dla każdego
  • Bożena Kropka − Skąd się bierze zgaga?
  • Bogusia della Porta − Zioła czerwcowe i tendencje początku lata
  • Justyna Pargieła − Czosnaczek pospolity
  • dr Ewa Szmaj-Kupny − Zrób to sama… dla swojej skóry latem
  • Małgorzata i Maciej Adamscy – Świat jest dźwiękiem
  • dr Marek Ślusarski – Grzybica stóp
  • Marzena Surmińska – Czym jest piękno według ajurwedy
  • lek. Anna Furmaniuk – Apteczka homeopatyczna. Cz. 2 – Hypericum (dziurawiec)
  • Stefan Podedworny – Węch – zmysł bardzo niedoceniony

Wolisz zamówić prenumeratę w tradycyjny sposób?

Możesz to zrobić na kilka sposobów.