Składniki: mąka z zielonego groszku, woda. Na terenie zakładu wykorzystywane są: zboża zawierające gluten oraz jaja.
Sposób przygotowania: W dużej ilości wrzącej i osolonej wody (1l wody na 100g makaronu) gotujemy makaron 5-6 minut, do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Aby uniknąć sklejenia, do ugotowanego i odcedzonego makaronu zalecamy dodanie niewielkiej ilości oleju.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2024-06-04
2023-11-23
2023-09-07
2023-03-08
2022-10-19
2022-09-29
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Tran - olej z sardeli peruwiańskiej - suplement diety -...
Jod - suplement diety - 100 kapsułek - RawForest
Inni Klienci kupowali również
MSM - siarka organiczna - suplement diety - 60 kapsułek -...
Bieszczadzka Herbatka Regeneracyjna z Zakątka Szeptuchy
Węgiel aktywny z łupin kokosa - suplement diety - proszek...