Dziczejemy w kuchni - Justyna Pargieła
Justyna Pargieła, „DziczeJemy w kuchni” 24 rośliny, które od teraz mogę być Twoim pożywieniem
Cena brutto 39,00 zł
Rośliny mają różne oblicza, a moją pasją jest odkrywanie ich wszystkich. Wiele roślin znanych jako „zioła” może być także naszą żywnością, wtedy nazywamy je „dzikimi roślinami jadalnymi”. Z zamiłowania do gotowania i do roślin powstało DziczeJemy, czyli jemy dzikie rośliny jadalne.
W tej książce, pierwszej z cyklu, opisałam 24 rośliny, ich właściwości prozdrowotne oraz przepisy kulinarne z ich wykorzystaniem. Przepisy powstawały często spontanicznie – podczas warsztatów dzikiej kuchni – i są sprawdzone pod kątem smaku na wielu ich uczestnikach. Zapraszam Cię do mojego świata dzikich roślin jadalnych… z DziczeJemy.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2023-03-16
Medytacja – tajna broń i zbawienie
2022-10-27
Autohipnoza dla zdrowia
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
- Data ważności: 04.2024
Soczewica czerwona – 400 g - Sekrety Zdrowia
Powiązane artykuły na blogu
Inni Klienci kupowali również