Składniki: mąka z zielonego groszku, woda. Na terenie zakładu wykorzystywane są: zboża zawierające gluten oraz jaja.
Sposób przygotowania: W dużej ilości wrzącej i osolonej wody (1l wody na 100g makaronu) gotujemy makaron 5-6 minut, do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Aby uniknąć sklejenia, do ugotowanego i odcedzonego makaronu zalecamy dodanie niewielkiej ilości oleju.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2023-11-23
Jesienno-zimowe superfoods – odżywcze składniki, które wzmocnią twój organizm
- Encyklopedia
- Oczyszczanie organizmu
- Poradnik
- Poradnik
- Suplementy
- Witaminy i minerały
- Zdrowa dieta
- Zdrowy styl życia
2023-09-07
Trawa pszeniczna – zielone superfood
2023-03-08
Trzy ekstrakty, które wyjdą Ci na zdrowie
2022-10-19
Pomysły na zdrowe przekąski
2022-09-29
E produkty – nieszkodliwe dodatki do żywności
2022-09-27
EKSTRA(kt) na dobre trawienie – Medi-Flowery
2022-09-26
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – barwniki (cz. III)
2022-07-08
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – konserwanty i inne (cz. II)
2022-07-08
E-dodatki do żywności (cz. I)
2022-04-15
Jaja w diecie – korzyści czy zagrożenie dla zdrowia?
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
- Data ważności: 04.2024
Ryż brązowy Basmati 500g - Sekrety Zdrowia
Inni Klienci kupowali również
Chlorofil Premium - suplement diety - 60 kapsułek -...