Kompleksowa dieta antyrakowa krok po kroku D,B3
Ta książka to kompleksowa dieta antyrakowa. Podpowie Ci jakie produkty spożywcze powinieneś jeść, a jakich unikać, jeśli zdiagnozowano u Ciebie raka lub jeśli chcesz uniknąć zachorowania na którykolwiek z jego rodzajów. Ponieważ każdy z nas posiada moc samouzdrawiania – Ty też powinieneś z tego korzystać. Nauczysz się zasad diety, aby wzmocnić układ odpornościowy, co pozwoli Ci zatrzymać rozwój nowotworów.
Cena brutto 79,69 zł
Dieta antyrakowa, czyli jak stymulować zdolności do samoleczenia
Ta książka to kompleksowa dieta antyrakowa. Podpowie Ci jakie produkty spożywcze powinieneś jeść, a jakich unikać, jeśli zdiagnozowano u Ciebie raka lub jeśli chcesz uniknąć zachorowania na którykolwiek z jego rodzajów. Ponieważ każdy z nas posiada moc samouzdrawiania – Ty też powinieneś z tego korzystać. Nauczysz się zasad diety, aby wzmocnić układ odpornościowy, co pozwoli Ci zatrzymać rozwój nowotworów.
Poznaj 7 zasad żywieniowych – dieta antyrakowa
W tej publikacji odkryjesz 7 zasad, które według wszystkich wiodących ekspertów, lekarzy, naturopatów i dietetyków zwiększą szanse na pokonanie raka. Niezwykle ważnym sposobem zapobiegania i leczenia raka jest stosowanie diety bogatej w wartościowe składniki odżywcze. Pamiętaj, że to od Ciebie zależy jakie produkty wybierasz i czy będą one odżywiały Twój organizm, czy raczej zwiększały ryzyko wystąpienia nowotworu. Te proste zasady pomogą Ci w przezwyciężeniu raka.
15 produktów stosowanych w diecie antyrakowej
Autorka samodzielnie pokonała raka stosując kilka prostych zasad, które poznasz dzięki tej książce. Opisuje efekty swoich poszukiwań i doświadczeń z tego trudnego okresu, dotyczących najbardziej uzdrawiających składników odżywczych. Poznasz wyniki najnowszych badań naukowych dotyczące produktów, które mają moc pokonania raka. Są nimi kiełki brokułów, kurkuma, borówka amerykańska, quinoa, po kakao i siemię lniane. Odkryjesz ich pozytywny wpływ na jakość życia i efekty zdrowotne, jakie pozwalają osiągnąć. Dowiesz się, w jakich proporcjach i jak często należy jeść każdy składnik. Poznasz rodzaje nowotworów, dla których dany produkt jest szczególnie ważny. Opisane produkty pomogą Ci stworzyć w organizmie środowisko, w którym żaden rak się nie rozwinie.
Przeciwnowotworowe produkty prozdrowotne
Dzięki tej książce odkryjesz najlepsze suplementy, które warto stosować, aby zapobiec rakowi, a nawet zniszczyć komórki nowotworowe. Na przykład, możesz użyć kurkumy w przepisie na curry, które ugotujesz, lub też wziąć kapsułkę zawierającą kurkumę. Masz wybór. Dowiesz się jak unikać najbardziej toksycznych produktów i pozbyć się ich na dobre. Odkryjesz przyczynę swojego zmęczenia, niepokoju i braku energii. Najważniejsze jednak jest to, że wreszcie pokonasz te dolegliwości, a nawet raka.
Jaką dietę stosować przy najczęstszych nowotworach
Dowiesz się, jakie pokarmy najlepiej jeść, gdy choruje się na jeden z 10 najczęściej występujących nowotworów (np. rak piersi, rak prostaty, rak płuc czy rak jelita grubego). Znajdziesz ponad 200 przepisów na soki wzmacniające odporność, koktajle chroniące mózg, przedłużające życie obiady i kolacje, regeneracyjne zupy i buliony, alkalizujące dania warzywne, bogate w składniki odżywcze desery i słodkie przekąski, odżywcze posiłki, smaczne dodatki, sosy, przyprawy i wiele innych, które uwolnią Cie od raka.
Opinia dra Marka Hymana o książce
To niezwykle istotna książka, ponieważ Liana Werner-Gray pisze o najnowszych odkryciach naukowych na temat roli określonych składników, które tworzą nieprzyjazne środowisko dla rozwoju raka. Biorąc pod uwagę, że 70 procent wszystkich nowotworów jest związanych z dietą, Liana wskazuje właściwy kierunek w sposobie odżywiania, pokazując, że żywność może być stosowana jako lek. Ta książka, to lekarstwo na miarę XXI wieku.
– dr Mark Hyman, autor bestsellerów listy New York Times
i dyrektor kliniki Cleveland Clinic Center for Functional Medicine
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2024-04-10
Chiropraktyka – terapia usuwająca blokady ruchu i nie tylko
2024-04-08
Nutritarianizm jako koncepcja zdrowego odżywiania
2024-04-02
Te nawyki zwiększają ryzyko nowotworów. Unikaj ich!
2024-03-21
Te witaminy chronią przed nowotworami
2024-03-14
Zakazana bakteria wsparciem w samoleczeniu organizmu
2024-02-26
Termografia w trosce o zdrowie
2024-02-06
Nadwaga i otyłość ważną przyczyną powstawania nowotworów. Jak schudnąć?
2023-11-14
TVP 3 Kraków patronem medialnym IX Sympozjum i Targów Zielarskich
2023-11-07
IX Sympozjum i Targi Zielarskie
2023-10-03
Rak piersi – o tym należy wiedzieć
2023-05-29
Chili, czyli zdrowie
2023-05-15
Dieta śródziemnomorska – coś więcej niż model odżywiania
2023-05-04
Jak wspomóc organizm przy negatywnych skutkach radioterapii
2023-04-06
Prawie wszystko, co wiemy obecnie o raku, jest pomyłką
2023-03-27
Tatarak zwyczajny – właściwości dla zdrowia i urody
2023-03-23
Graviola – owoc o wszechstronnych możliwościach
2023-03-17
Dwie łyżki octu jabłkowego dziennie skutecznie obniżą glukozę
2023-03-08
Trzy ekstrakty, które wyjdą Ci na zdrowie
2023-03-03
OPC – źródło silnych antyoksydantów dla twojego zdrowia
2023-01-31
Aromat i moc – ekstrakt z goździków firmy Medi Flowery
2023-01-03
Gorzki, ale skuteczny
2022-12-30
Kiedy ostatnio diagnozowałeś swoją tarczycę?
2022-12-14
Soda oczyszczona – czysta moc
2022-11-07
Czas na kiszonki!
2022-10-04
Jedzenie a emocje
2022-09-27
EKSTRA(kt) na dobre trawienie – Medi-Flowery
2022-09-05
Czarny czosnek – recepta na długowieczność
2022-06-09
Soplówka jeżowata – ulubiony grzyb Azjatów
2022-03-25
Eremophila galeata, czy odkryto nowy lek na raka?
2022-03-02
Jedz kiszone buraki... na zdrowie!
2022-02-23
Uchyłki jelita grubego
2022-02-17
Zespół krótkiego jelita
2022-02-16
Gry planszowe (i nie tylko) na ćwiczenie mózgu w każdym wieku
2022-02-11
Migrena – bez leków
2022-02-08
Nerki – budowa i funkcje
2022-01-28
Ferrytyna – magazyn żelaza
2022-01-19
Acerola – wiśnia Brazylii
2022-01-17
Sekret długowieczności – czarny czosnek
2022-01-03
Helicobacter pylori – jak leczyć
2021-12-29
Szczodrak krokoszowaty – bylina z dalekiej Syberii i… zioło Dżyngis-chana
2021-12-16
Helicobacter pylori – przebiegła bakteria
2021-11-29
Tatarak
2021-11-19
Nagietek lekarski
2021-10-29
Cordycepin (kordycepina) dla zdrowia i dobrego samopoczucia
2021-10-01
Rad
2021-09-08
Zioła w kobiecych dolegliwościach – infekcje intymne cz. 3
2021-07-29
Platyna
2021-05-12
Burak - powszechny, a niedoceniany
2021-05-07
Acerola - "kuzynka" wiśni
2021-03-25
Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia
2020-11-03
Siarka
2020-07-17
Tatarak (Acorus calamus)
2020-05-07
Kapusta kiszona w polskiej kuchni
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Inni Klienci kupowali również