Kompleksowa dieta antyrakowa krok po kroku

Ta książka to kompleksowa dieta antyrakowa. Podpowie Ci jakie produkty spożywcze powinieneś jeść, a jakich unikać, jeśli zdiagnozowano u Ciebie raka lub jeśli chcesz uniknąć zachorowania na którykolwiek z jego rodzajów. Ponieważ każdy z nas posiada moc samouzdrawiania – Ty też powinieneś z tego korzystać. Nauczysz się zasad diety, aby wzmocnić układ odpornościowy, co pozwoli Ci zatrzymać rozwój nowotworów.

Cena brutto 79,70 zł

Wybierz wariant

  • Dostępność:
  • dużo

Wysyłka od: 5.00 zł

Dieta antyrakowa, czyli jak stymulować zdolności do samoleczenia

Ta książka to kompleksowa dieta antyrakowa. Podpowie Ci jakie produkty spożywcze powinieneś jeść, a jakich unikać, jeśli zdiagnozowano u Ciebie raka lub jeśli chcesz uniknąć zachorowania na którykolwiek z jego rodzajów. Ponieważ każdy z nas posiada moc samouzdrawiania – Ty też powinieneś z tego korzystać. Nauczysz się zasad diety, aby wzmocnić układ odpornościowy, co pozwoli Ci zatrzymać rozwój nowotworów.

Poznaj 7 zasad żywieniowych – dieta antyrakowa

W tej publikacji odkryjesz 7 zasad, które według wszystkich wiodących ekspertów, lekarzy, naturopatów i dietetyków zwiększą szanse na pokonanie raka. Niezwykle ważnym sposobem zapobiegania i leczenia raka jest stosowanie diety bogatej w wartościowe składniki odżywcze. Pamiętaj, że to od Ciebie zależy jakie produkty wybierasz i czy będą one odżywiały Twój organizm, czy raczej zwiększały ryzyko wystąpienia nowotworu. Te proste zasady pomogą Ci w przezwyciężeniu raka.

15 produktów stosowanych w diecie antyrakowej

Autorka samodzielnie pokonała raka stosując kilka prostych zasad, które poznasz dzięki tej książce. Opisuje efekty swoich poszukiwań i doświadczeń z tego trudnego okresu, dotyczących najbardziej uzdrawiających składników odżywczych. Poznasz wyniki najnowszych badań naukowych dotyczące produktów, które mają moc pokonania raka. Są nimi kiełki brokułów, kurkuma, borówka amerykańska, quinoa, po kakao i siemię lniane. Odkryjesz ich pozytywny wpływ na jakość życia i efekty zdrowotne, jakie pozwalają osiągnąć. Dowiesz się, w jakich proporcjach i jak często należy jeść każdy składnik. Poznasz rodzaje nowotworów, dla których dany produkt jest szczególnie ważny. Opisane produkty pomogą Ci stworzyć w organizmie środowisko, w którym żaden rak się nie rozwinie.

Przeciwnowotworowe produkty prozdrowotne

Dzięki tej książce odkryjesz najlepsze suplementy, które warto stosować, aby zapobiec rakowi, a nawet zniszczyć komórki nowotworowe. Na przykład, możesz użyć kurkumy w przepisie na curry, które ugotujesz, lub też wziąć kapsułkę zawierającą kurkumę. Masz wybór. Dowiesz się jak unikać najbardziej toksycznych produktów i pozbyć się ich na dobre. Odkryjesz przyczynę swojego zmęczenia, niepokoju i braku energii. Najważniejsze jednak jest to, że wreszcie pokonasz te dolegliwości, a nawet raka.

Jaką dietę stosować przy najczęstszych nowotworach

Dowiesz się, jakie pokarmy najlepiej jeść, gdy choruje się na jeden z 10 najczęściej występujących nowotworów (np. rak piersi, rak prostaty, rak płuc czy rak jelita grubego). Znajdziesz ponad 200 przepisów na soki wzmacniające odporność, koktajle chroniące mózg, przedłużające życie obiady i kolacje, regeneracyjne zupy i buliony, alkalizujące dania warzywne, bogate w składniki odżywcze desery i słodkie przekąski, odżywcze posiłki, smaczne dodatki, sosy, przyprawy i wiele innych, które uwolnią Cie od raka.

Opinia dra Marka Hymana o książce

To niezwykle istotna książka, ponieważ Liana Werner-Gray pisze o najnowszych odkryciach naukowych na temat roli określonych składników, które tworzą nieprzyjazne środowisko dla rozwoju raka. Biorąc pod uwagę, że 70 procent wszystkich nowotworów jest związanych z dietą, Liana wskazuje właściwy kierunek w sposobie odżywiania, pokazując, że żywność może być stosowana jako lek. Ta książka, to lekarstwo na miarę XXI wieku.

– dr Mark Hyman, autor bestsellerów listy New York Times

i dyrektor kliniki Cleveland Clinic Center for Functional Medicine

Dowiedz się więcej...

Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia

2021-03-25

Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia

Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia Śródpiersie jest przestrzenią anatomiczną zlokalizowaną w klatce piersiowej pomiędzy płucami – a dokładniej pomiędzy przednią ścianą klatki pier [...]

Czytaj więcej

Siarka

2020-11-03

Siarka

Siarka pełni w ludzkim organizmie wiele ważnych funkcji i należy do makroskładników. To podstawowy składniki keratyny, czyli białka budującego skórę i włosy. Jest też niezbędna dla prawidłowego f [...]

Czytaj więcej

Tatarak (Acorus calamus)

2020-07-17

Tatarak (Acorus calamus)

Jako surowiec wykorzystywane są: kłącza, korzeń czy czasami liście lub kwiaty. Głównie w spożywczym i kosmetycznym przemyśle. W ajurwedzie stosowana jest do: herbat, olejków, papek czy tabletek.

Czytaj więcej

Kapusta kiszona w polskiej kuchni

2020-05-07

Kapusta kiszona w polskiej kuchni

Kapusta kiszona wygrałaby plebiscyt na jedno z najpopularniejszych polskich specjałów. Jest bardzo smaczna sama albo składnik innych potraw, to jeszcze ma bardzo dużo wartościowych składników.

Czytaj więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Oceniasz jako: