Makaron z kurkumą 250 g
Wstążka 6-jajeczna
Z jaj od kur z wolnego wybiegu karmionych paszą bez GMO.
Składniki: mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, jaja płynne pasteryzowane chłodzone (26%), mąka makaronowa z pszenicy durum, woda, kurkuma – przyprawa.
Sposób przygotowania: Gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie (1 litr wody na 100 g makaronu) przez 3–5 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie makaron przecedzić, polewając zimną wodą.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2023-05-31
Prozdrowotna kuchnia azjatycka
2023-04-03
Z czym warto łączyć oliwę, aby wzmocnić zdrowie?
2023-03-06
Babka jajowata i babka płesznik
2022-09-29
E produkty – nieszkodliwe dodatki do żywności
2022-09-26
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – barwniki (cz. III)
2022-08-02
Blaski i cienie kurkumy
2022-07-08
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – konserwanty i inne (cz. II)
2022-07-08
E-dodatki do żywności (cz. I)
2022-04-15
Jaja w diecie – korzyści czy zagrożenie dla zdrowia?
2022-02-14
Jak przyspieszyć metabolizm?
2022-02-10
Kurkumina – złota bogini
2022-01-03
Helicobacter pylori – jak leczyć
2022-01-03
Choroba wrzodowa żołądka i dwunastnicy
2021-11-23
Sposoby na bóle mięśni
2021-06-28
Kurkuma
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Powiązane artykuły na blogu
Inni Klienci kupowali również