

Wstążka 6-jajeczna
Z jaj od kur z wolnego wybiegu karmionych paszą bez GMO.
Składniki: mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, jaja płynne pasteryzowane chłodzone (26%), mąka makaronowa z pszenicy durum, woda, kurkuma – przyprawa.
Sposób przygotowania: Gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie (1 litr wody na 100 g makaronu) przez 3–5 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie makaron przecedzić, polewając zimną wodą.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2023-05-31
2023-04-03
2023-03-06
2022-09-29
2022-09-26
2022-08-02
2022-07-08
2022-07-08
2022-04-15
2022-02-14
2022-02-10
2022-01-03
2022-01-03
2021-11-23
2021-06-28
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Karnozyna + koenzym Q10 + wit. E + wyciąg z zielonej...
Inni Klienci kupowali również