Mąka pszenna typ 650 100% - 1 kg

Mąka pszenna typ 650 to produkt Tradycyjnego rolnictwa bez GMO, glifosatu i nawozów sztucznych. Mąka pszenna typ 650 - wytworzona ze starych polskich niemodyfikowanych genetycznie odmian pszenicy. Idealna do makaronów, ciast, naleśników, chleba, bułek. Z upraw , bez użycia nawozów sztucznych, chemicznych środków ochrony roślin oraz jakichkolwiek herbicydów - włącznie z glifosatem. Produkt polskiego rolnictwa , bez GMO.

Cena brutto 10,00 zł

Wybierz wariant

3-4 dni robocze
14 dni
od 249 zł

Mąka pszenna typ 650 100%

Produkt Tradycyjnego rolnictwa bez GMO, glifosatu i nawozów sztucznych. Mąka pszenna typ 650 - wytworzona ze starych polskich niemodyfikowanych genetycznie odmian pszenicy. Idealna do makaronów, ciast, naleśników, chleba, bułek. Z upraw , bez użycia nawozów sztucznych, chemicznych środków ochrony roślin oraz jakichkolwiek herbicydów - włącznie z glifosatem. Produkt polskiego rolnictwa , bez GMO.

Masa netto: 1 kg

Dowiedz się więcej...

Czas na kiszonki!

2022-11-07

Czas na kiszonki!

Kiszona kapusta czy ogórki to stały punkt naszej diety – zwłaszcza w chłodnej porze roku. Domowe kiszonki zawierają mnóstwo cennych składników odżywczych. Z tego też powodu chciałbym namówić Czyt [...]

Czytaj więcej

E produkty – nieszkodliwe dodatki do żywności

2022-09-29

E produkty – nieszkodliwe dodatki do żywności

Produkty, w których występują dodatki do żywności z literą E, budzą wiele kontrowersji. Wiele z nich jest szkodliwych dla zdrowia, mimo dopuszczenia ich do pożycia. Przyjmowane w nadmiarze mogą p [...]

Czytaj więcej

E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – barwniki (cz. III)

2022-09-26

E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – barwniki (cz. III)

Coraz więcej się mówi o tym, że dodatki do żywności mogą powodować wiele szkód w organizmie człowieka. Wpływają też negatywnie na rozwój dzieci zarówno pod względem fizycznym, jak i psychicznym. [...]

Czytaj więcej

E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – konserwanty i inne (cz. II)

2022-07-08

E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – konserwanty i inne (cz. II)

Dodatki do żywności mogą być szkodliwe, nie tylko gdy spożywa się je w nadmiarze. Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności zwrócił uwagę, że niektóre z nich są czynnikiem powodującym nowotwor [...]

Czytaj więcej

E-dodatki do żywności (cz. I)

2022-07-08

E-dodatki do żywności (cz. I)

W sprzedaży jest wiele produktów spożywczych oznaczonych literą E, co określa, że zawierają one chemiczne dodatki do żywności. Są to między innymi barwniki, konserwanty, środki spulchniające oraz [...]

Czytaj więcej

 Jaja w diecie – korzyści czy zagrożenie dla zdrowia?

2022-04-15

Jaja w diecie – korzyści czy zagrożenie dla zdrowia?

Jaja należą do jednych z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Mało który produkt może równać się z nimi pod względem zawartości poszczególnych dobroczynnych związków. A mimo to, przegląda [...]

Czytaj więcej

Pokaż więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Powiązane artykuły na blogu