

Cena brutto Cena podstawowa 16,99 13,00 zł
Składniki: mąka z czerwonej soczewicy, woda. Na terenie zakładu wykorzystywane są: zboża zawierające gluten oraz jaja.
Sposób przygotowania: W dużej ilości wrzącej i osolonej wody (1l wody na 100g makaronu) gotujemy makaron 5-6 minut, do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Aby uniknąć sklejenia, do ugotowanego i odcedzonego makaronu zalecamy dodanie niewielkiej ilości oleju.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2022-09-29
2022-09-26
2022-07-08
2022-07-08
2022-04-15
2022-04-06
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Kozie Colostrum IGG 30,3% - suplement diety - 60 kapsułek...
Inni Klienci kupowali również
Aloe Sano - Aloes z imbirem, cytryną i miodem - 500 ml -...