Miód Akacjowy 1000g

Miód akacjowy pochodzący tylko i wyłącznie z Polski. Bez domieszek miodów spoza naszego kraju. Bez dodatku cukru i syropów glukozo-fruktozowych. Miód najwyższej jakości zalecany jako zdrowy zamiennik cukru. Miód akacjowy to jeden z najsmaczniejszych miodów. Łagodzi podrażnienia i bóle gardła spowodowane infekcjami bakteryjnymi. Polecany do spożywania podczas przyjmowania leków przeciwzapalnych i przeciwgorączkowych, ponieważ pomaga chronić błony śluzowe. Wspomaga również procesy trawienne oraz spowalnia procesy powstawania złogów. Polecany w okresach wzmożonego ryzyka przeziębień.

Informacje zaczerpnięte z Internetu i ogólnodostępnej literatury.

Cena brutto 72,00 zł

Wybierz wariant

3-4 dni robocze
14 dni
od 249 zł

Miód Akacjowy 1000g

  • Miód akacjowy pochodzący tylko i wyłącznie z Polski.
  • Bez domieszek miodów spoza naszego kraju.
  • Bez dodatku cukru i syropów glukozo-fruktozowych.
  • Miód najwyższej jakości zalecany jako zdrowy zamiennik cukru.

Miód akacjowy to jeden z najsmaczniejszych miodów. Łagodzi podrażnienia i bóle gardła spowodowane infekcjami bakteryjnymi. Polecany do spożywania podczas przyjmowania leków przeciwzapalnych i przeciwgorączkowych, ponieważ pomaga chronić błony śluzowe. Wspomaga również procesy trawienne oraz spowalnia procesy powstawania złogów. Polecany w okresach wzmożonego ryzyka przeziębień.

Informacje zaczerpnięte z Internetu i ogólnodostępnej literatury.

Masa netto: 1000 g

Dowiedz się więcej...

Energoinformacyjna struktura człowieka w pigułce

2023-03-13

Energoinformacyjna struktura człowieka w pigułce

Kiedy rozmawiam z ludźmi o różnych zjawiskach, które „nauka oficjalna” uznaje za niewytłumaczalne, często spotykam się z pytaniami: – Jest pan doktorem nauk energoinformacyjnych. Czy te nauki mo [...]

Czytaj więcej

Miód – nektar dla ciała i duszy

2023-01-18

Miód – nektar dla ciała i duszy

Historia pochodzenia miodu odnotowana w źródłach pisanych zaczyna się już 5 tysięcy lat temu. Właśnie wtedy w starożytnych egipskich papirusach opisano sposób produkcji miodu przez lokalnych mies [...]

Czytaj więcej

„Zdrowie to nie wszystko, ale wszystko bez zdrowia jest niczym”

2023-01-04

„Zdrowie to nie wszystko, ale wszystko bez zdrowia jest niczym”

O chorobach ludzi napisano całe tomy encyklopedii medycznych. Lekarze i uczeni na całym świecie próbują odkryć ich „tajemnice”, ale niestety w wielu przypadkach leczone są tylko objawy, a prawdzi [...]

Czytaj więcej

Karob – mączka chleba świętojańskiego

2022-12-07

Karob – mączka chleba świętojańskiego

Czekolada – trudno jej nie lubić. Ba, sporo dietetyków uważa nawet, że gorzka, w umiarkowanych ilościach, jest korzystna dla naszego zdrowia. A to dlatego, że kakao dostarcza organizmowi wiele ce [...]

Czytaj więcej

Pierzga – jeszcze więcej dobra od pszczół

2022-11-29

Pierzga – jeszcze więcej dobra od pszczół

Produktów pszczelich nie trzeba specjalnie reklamować. Warto jednak się dowiedzieć, co kryją w sobie te trochę mniej powszechne niż miód. Pierzga pszczela jest jednym z nich. Bardzo chciałbym zac [...]

Czytaj więcej

Imbir – nie tylko na przeziębienie. Praktyczne przepisy z imbirem

2022-11-08

Imbir – nie tylko na przeziębienie. Praktyczne przepisy z imbirem

Imbir (jego kłącze) jest w medycynie i kuchni stosowany od czasu sięgającego 3000 lat przed naszą erą. W starożytnej medycynie indyjskiej, tybetańskiej i chińskiej był używany przy dolegliwoś [...]

Czytaj więcej

Pokaż więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Powiązane artykuły na blogu