Zakwas z kiszonych ogórków - 500 ml

Objętość netto: 500ml

Cena brutto 11,99 zł

Wybierz wariant

3-4 dni robocze
14 dni
od 249 zł

Zakwas z kiszonej kapusty 

Naturalny izotonik i probiotyk bogaty w mikro- i makroelementy oraz bakterie probiotyczne. 

Składniki: woda, sól kamienna, czosnek.

Przechowywać w ciemnym miejscu, niedostępnym dla dzieci, w temp. maks 18 oC. Podawać osobom powyżej 6 roku życia. 

Najlepiej spożyć przed - 

Wyprodukowano w Polsce przez Biały SaiBaba - Grzegorz Ślęziak 
34-360 Kolonia Prusów 
ul. Turystyczna 118 

Dowiedz się więcej...

Listopadowe sałatki – inspiracje na zdrowe przekąski na chłodniejsze dni

2023-11-16

Listopadowe sałatki – inspiracje na zdrowe przekąski na chłodniejsze dni

Właśnie teraz, gdy apetyt na coś „na szybko” staje się coraz bardziej wyostrzony, warto pomyśleć nad zaplanowaniem zdrowszych dań. Listopadowe sałatki mogą być kolorową i pełną smaku alternatywą

Czytaj więcej

Czas na kiszonki!

2022-11-07

Czas na kiszonki!

Kiszona kapusta czy ogórki to stały punkt naszej diety – zwłaszcza w chłodnej porze roku. Domowe kiszonki zawierają mnóstwo cennych składników odżywczych. Z tego też powodu chciałbym namówić Czyt [...]

Czytaj więcej

Jedz kiszone buraki... na zdrowie!

2022-03-02

Jedz kiszone buraki... na zdrowie!

Burak zwyczajny (Beta vulgaris) jest powszechnie znanym i cenionym w Polsce warzywem znanym ze swojego charakterystycznego, ziemistego smaku oraz niepowtarzalnego, mocnego koloru. Buraki są [...]

Czytaj więcej

Ferrytyna – magazyn żelaza

2022-01-28

Ferrytyna – magazyn żelaza

Ilość żelaza w komórkach uzależniona jest od występowania ważnego kompleksu żelazowo-białkowego, jakim jest ferrytyna. Powszechnie panuje przekonanie, że za przyczynę anemii odpowiada niski pozio [...]

Czytaj więcej

Jak zadbać o odporność jesienią?

2021-09-27

Jak zadbać o odporność jesienią?

Jesień to pora roku, która charakteryzuje się nie tylko zmianą barw liści porastających drzewa i krzewy. Zmienia się także pogoda. Jest coraz chłodniej, a do wyjścia z domu zniechęcają częste opa [...]

Czytaj więcej

Zakwas buraczany

2020-11-23

Zakwas buraczany

Kiszenie warzyw jest jedną z najstarszych metod konserwacji żywności z wykorzystaniem fermentacji mlekowej. Kwas mlekowy (odpowiedzialny za ten proces) zabija bakterie wywołujące procesy gnilne p [...]

Czytaj więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Powiązane artykuły na blogu