Dieta roślinna przepustką do zdrowia ” Nowotwory “

Autor: Agata Majcher

Książka „Dieta roślinna przepustką do zdrowia. Nowotwory” autorstwa Agaty Majcher jest praktycznym przewodnikiem po diecie roślinnej i naturalnych terapiach wspierających walkę z nowotworami. W czasach, kiedy wiele spraw stoi pod znakiem zapytania, warto zwrócić się ku roślinom, które od zawsze nas chroniły, żywiły, leczyły i ubierały. Książka dedykowana jest wszystkim Czytelnikom chcącym dbać o swoje zdrowie na miarę możliwości w naturalny sposób.

Cena brutto 49,00 zł

Wybierz wariant

  • Dostępność:
  • dużo

Wysyłka od: 5.00 zł

Dieta roślinna przepustką do zdrowia ” Nowotwory “

Naturalne terapie roślinne kuracje zielone wsparcie zdrowia

Słowo „nowotwór” budzi uzasadniony lęk i niepokój. Myślenie o nim jako o wyroku śmiertelnej, pełnej bólu i męczarni chorobie powoduje niewyobrażalny stres i wywołuje nieprzyjemne skojarzenia. Lecz obecnie trudno nie wyczuć innego zagrożenia, które zdaje się wypierać strach przed rakiem. Koronawirus. Żyjemy w czasach wielkiego napięcia, niepokoju i niepewności o dzień kolejny. Życie w cieniu wirusa to jedna wielka niewiadoma, co może nas spotkać kolejnego dnia oraz z jakimi restrykcjami przyjdzie nam się zmierzyć. Codziennie jesteśmy także zasypywani rozgrzewającymi do czerwoności informacjami, które rozdrażniają nas jeszcze bardziej.

Czy nowotwory i pozostałe choroby cywilizacyjne znikły, bo nagle pojawił się COVID-19? Nie, tematy te po prostu zostały zmarginalizowane i usunięte w cień debaty publicznej. Stres, niepewność o dzień następny, brak ruchu i zła dieta wywołują choroby, lecz można się przed nimi uchronić. Książka „Dieta roślinna przepustką do zdrowia. Nowotwory” autorstwa Agaty Majcher jest praktycznym przewodnikiem po diecie roślinnej i naturalnych terapiach wspierających walkę z nowotworami. W czasach, kiedy wiele spraw stoi pod znakiem zapytania, warto zwrócić się ku roślinom, które od zawsze nas chroniły, żywiły, leczyły i ubierały. Książka dedykowana jest wszystkim Czytelnikom chcącym dbać o swoje zdrowie na miarę możliwości w naturalny sposób.

Autor: Agata Majcher

Oprawa: miękka

Ilość stron: 163

Format: 145×205 mm

Środek: kolorowy

Dowiedz się więcej...

Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia

2021-03-25

Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia

Choroby śródpiersia – guzy i torbiele śródpiersia Śródpiersie jest przestrzenią anatomiczną zlokalizowaną w klatce piersiowej pomiędzy płucami – a dokładniej pomiędzy przednią ścianą klatki pier [...]

Czytaj więcej

Dieta DASH – antidotum na choroby cywilizacyjne

2021-03-17

Dieta DASH – antidotum na choroby cywilizacyjne

Wiele źródeł podaje, że dieta DASH jest najzdrowszą dietą na świecie, a więc warto pochylić się nad jej założeniami. Czym więc jest dieta DASH i jakie jest jej znaczenie dla naszego zdrowia? Otóż [...]

Czytaj więcej

Siarka

2020-11-03

Siarka

Siarka pełni w ludzkim organizmie wiele ważnych funkcji i należy do makroskładników. To podstawowy składniki keratyny, czyli białka budującego skórę i włosy. Jest też niezbędna dla prawidłowego f [...]

Czytaj więcej

Tatarak (Acorus calamus)

2020-07-17

Tatarak (Acorus calamus)

Jako surowiec wykorzystywane są: kłącza, korzeń czy czasami liście lub kwiaty. Głównie w spożywczym i kosmetycznym przemyśle. W ajurwedzie stosowana jest do: herbat, olejków, papek czy tabletek.

Czytaj więcej

Jak wygrałem z cukrzycą typu II bez leków

2020-06-06

Jak wygrałem z cukrzycą typu II bez leków

Materiał promuje książkę autora artykułów w miesięczniku ZDROWIE bez leków o tym jak poradził sobie samodzielnie z cukrzycą typu II. Rozczarowany postawą lekarzy, którzy ograniczyli się tylko do [...]

Czytaj więcej

dr Ania Kołodziejska - Nie bądź GRUBASEM!

2020-06-06

dr Ania Kołodziejska - Nie bądź GRUBASEM!

Czym grozi otyłość i jak się jej definitywnie i raz na zawsze pozbyć? Czy pomogą nam w tym diety cud?

Czytaj więcej

Kapusta kiszona w polskiej kuchni

2020-05-07

Kapusta kiszona w polskiej kuchni

Kapusta kiszona wygrałaby plebiscyt na jedno z najpopularniejszych polskich specjałów. Jest bardzo smaczna sama albo składnik innych potraw, to jeszcze ma bardzo dużo wartościowych składników.

Czytaj więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Oceniasz jako: